Häng med till Rio

Häng med mig till Rio 2016 och jakten på guldet. Turneringen är ett äventyr som få är förunnade att uppleva, likaså Rio. Så detta är verkligen en once in a lifetime oppertunity på mer än ett sätt. Ingen man är en ö. Vi behöver alla omge oss med ett bra team för att nå våra mål. Du… kan bli en viktig del i mitt team och resan mot guldet 2016. Förberedelsen är i full gång så hoppa ombord och välj en plats som passar dig och få en exklusiv upplevelse av Rio inifrån av en deltagare direkt från mattan.

Tänk dig som ”Guld” sponsor att sakta strosa ner till Copacabana efter en fantastisk tävlingsdag i Rio och ta ett svalkande dopp i Atlanten, medan solen sakta sänker sig bakom ”Sockertoppen”. Se dig själv gå leendes med en underbar känsla efter att ha bidragit till Sveriges och Fredrik Schöns framgångar i Rio. Känslan av att ha bidragit till en människas framgång och förverkligande av en dröm… är definitivt lika stort som guldet i sig.

Som ”Guld” sponsor får du ett Access all areas pass och får en inblick i Fredriks vardag och hur man förbereder sig mentalt och fysiskt för ett långsiktigt mål och åtagande. Fredrik står till ert förfogande både i fysiska och tryckta reklam och promotion sammanhang. Ni får föreläsningar anpassade till er verksamhet/organisation, eventuella kick off samt teambuildings seminarier. Ni får också använda sponsorskapet i tryck och i många andra bra goodwill sammanhang med Fredrik närvarande…och naturligtvis får ni gå några ronder med Fredrik så ni vet vad ni stöttar;)

Som ”Silver” sponsor får ni regelbundna uppdateringar och delta i olika evenemang relaterade till Fredriks förberedelser, samt ett antal föreläsningar anpassade till dig/ert företag/organisation… bl.a. Brottare för en dag. Ni får också rätt att använda ert sponsorskap av Fredrik i tryckta reklamsammanhang och kommer naturligtvis att vara en viktig del i Fredriks framgångar.

Som ”Brons” sponsor får ni uppdateringar, en föreläsning och möjligheten att använda Fredrik i ett begränsat antal tryckta reklamkampanjer.

Utöver detta finns alltid möjligheten att engagera Fredriks Schön för föreläsningar, kick off, seminarier, teambuilding, fysisk och mental träning och förberedelse och lättare brottning i olika sammanhang.